Onze tattooshop in Zwijndrecht

Met een persoonlijke aanpak creëren we samen met jou de tattoo op maat.

Voor een betrouwbare en creatieve tattooshop in Zwijndrecht

Bij Dante Ink vinden we het belangrijk dat jouw wensen centraal staan. Onze tattoo artiesten denken met je mee en zullen je betrekken in het volledige proces om de beste tatoeage voor je te bedenken. Wij leren onze klanten graag kennen, om zo met gevoel iets te kunnen creëren.

Wij zijn met name gespecialiseerd in Black ‘N Grey Fotorealisme en Blackwork. Wij helpen je tevens graag om een ongewenste tattoo te verbeteren of een cover-up tattoo te maken. Een tattoo is een immens belangrijk onderdeel van je lichaam en er is niks belangrijkers dan je comfortabel voelen in je eigen huid. Samen kijken we naar jouw wensen en helpen we je op de manier die het beste bij jou aansluit. Voel je weer fijn in je eigen lichaam en neem contact met ons op.

Hoge standaard voor hygiëne en uitrusting

Het is natuurlijk ook van belang dat de uitrusting waarmee we werken van net zo hoge kwaliteit is als onze werkhouding. We hebben de meeste moderne uitrusting tot onze beschikking om onze kwaliteit en de veiligheid van de klant te waarborgen.

Daarnaast is het natuurlijk ook zeer belangrijk om hygiënisch te werk te gaan. Een schone en steriele werkruimte is hierbij onmisbaar. Tevens gebruiken we voor iedere nieuwe klant een nieuwe en steriel verpakte naald. Deze gooien we na gebruik gelijk weg.

Als je bij onze tattooshop in Zwijndrecht een tatoeage laat zetten, verzekeren wij je van de volgende punten:

  • Een op maat gemaakte tattoo
  • Professionele en persoonlijke aanpak
  • Hygiënische, schone werkruimte
  • Vriendelijk en meedenkend
  • Creatieve look
  • Wij zetten jouw wensen centraal

Behoefte aan net iets anders?

Neem hieronder contact met ons op als je ook iets creatiefs en uniek wil laten tatoeëren. Dante Ink neemt je volledig mee in het proces.

“Hoi, ik ben Dante! Tattoos zijn onmisbaar in mijn leven. Ik vind het zelf altijd belangrijk dat iedereen een tattoo op maat heeft. Hierbij help ik je tot het juiste besluit te komen”

*Momenteel nemen we alleen artiesten aan die in opleiding zijn.

Adres

Adrien Van Roeyenstraat 43,
2070 Zwijndrecht, België

Whatsapp: +32 465 60 80 03
Email: info@danteink.com

Vind ons